Najnovšie recenzie zo sekcie Stelivá pre mačky
- Dobrá savosť
- Pekne vonia
- Pekne hrudkuje
- Je celkom dosť prašný
- Skvele hrudkuje
- Cena -kvalita
- Trošku práši pri nasypani
- Vynáša sa na labkách ale nie veľmi
Zatiaľ spokojnosť, už sme vyskúšali viacero druhov, táto sa nám pozdáva najviac zatiaľ
TOPKA!!! Podstielka úžasná..
+ prírodný materiál, vytvára hrudky ,nezapácha
- mierne prašný
Kocúr si hneď zvykol
- pekne hrudkuje
- nazapacha
- nie je prašný
Produkt mačkám vyhovuje
Dobre hrudkuje, ale veľmi sa práši
- Nie kazdej macke vyhovuju vonave podstielky, jeden nas kocur nechcel chodit na zachod, vymenili sme podstielku za tuto bez vone a problem vyrieseny, zvykol si :)
- Vyborne hrudkuje
- Vyborne hrudkuje
- Normálne nepoškodené balenie, nie ako od iných dodávateľov
- Konecne produkt, ktory naozaj hrudkuje
- Neprasi
- Celkom dobre to pohlcuje aj pachy
- Nasypat cele a postupne vyberate hrudky + , vydrzi to strasne dlho
- Kocura mam 14 rokov, no tento produkt som objavil len pred dvoma rokmi. To je ale asi moja chyba.
Veľmi kvalitné stelivo. Vysoká absorbcia, krásna vôňa.
- dlho vydrzi a nesmdi
- Kvalitná podatielka
Keďže mám doma tri mačičky plus jednu v dočasnej opatere používam len Zverlit červeny s vônou niekedy 6 kilo niekedy 10 kolovy.Odporučam tento produkt pretože v obchodoch s chovatelskymi potrebami je cena veľmi vysoká.Tu je cena stála čo som nesmierne štastny.Zverlit použivam tiež preto lebo najlepšie hrudkuje nesmrdi po pravidelnom čistení a podľa svojich skúseností ho mačky najlepšie znašaju nieje ani veľmi jemný ani veľmi hrubý je akurát.Tak isto som zvolil kúpu Zverlitu tu pretože som nadpriemerne spokojný s doručením.
Najlepšia postieľka pre toho nášho a super cena produktu
- dobrý pomer cena/výkon
Zverlit s voňou červený 10 kg
Pridané: 20. marca 2024
(naposledy upravené 20. marca 2024)
Zakúpený v www.gazoo.sk
- Pekne hrudkuje a voní
Kvalitná podstielka.
- Vynáša sa z wc
- Prašná
- Cítiť z nej velmi chémiu
- Zle hrudkuje
Objednala som na základe recenzií, ale čudujem sa, že ich ma take dobre. Podstielka síce hrudkuje, ale veľakrát sa stane, že hrudky sa rozpadávajú. Okolo záchoda je stale bordel, lebo podstielka sa práši a vynáša z wc.
Vyskúšala som, ale už ju nekúpim.
- Absorbuje zápach mačke vyhovuje
Macka chodí do záchodu bez problémov, niekedy vynáša trochu catsanu asi látkami, ale stačí podložka pred wc.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »