Najnovšie recenzie zo sekcie Stelivá pre mačky
Uplne pohltí moč, nič nesmrdí.
Nevynáša sa zo zachodíka
Super podstielka!
- nevonia je hrubší
Vhodná podstielka
Skvelá podstielka rada ju používam pre naše mačky
- Dobre hrudkuje, hrudky ostavaju pevne
- Neprasi, nepachne
- Macky ju dobre akceptuju
- Trochu draha
Aj tato biela Biokat je kvalitna, ako skoro kazda z produktov Biokat's. Za vyssiu cenu ale dostaneme solidnu kvalitu!
- Dobra cena
- Hrudky sa pri dotyku lopatkou v momente ROZSYPU!
Kedze aj podstielky velmi zdrazeli, zdala sa lacna PetChef byt dobrou kupou. Stala sa ale najdrahsou, kedze sa hrudky uz pri slabom dotyku lopatkou rozsypu. Pri tomto produkte vyraz "hrudkujuci" v podstate nezodpoveda uplne skutocnosti.
> Najhorsia podstielka doteraz!
Podstielku PetChef mozno len tak pouzit, ze sa zmiesa s kvalitnou, napr. so Zverlitom v pomere najmenej 1:3.
- Spokojnosť majiteľa aj kocúra.
- ešte nepouživané
savost a neprasi vela
- Zatiaľ najlepšie stelivo
- Môžem ho spláchnuť vo WC.
- Používam ho už roky, mám doma 5 najdúchov.
Je pomerne úsporný a môže sa spláchnuť vo WC, samozrejme ak máte len jednu mačku.
Podstielku pre mačky používame už niekoľko rokov. Mačky si ju obľúbili.
- samé výhody
- hrudkuje dobre
- Prasny
- S vonou
- Vynasa sa dost
Ja s touto podstielkou nie som spokojna. Vyskusala som ju, lebo sa snazim najst co najmenej prasiacu, a pri tejto je to uvedene vsade v popise, na obale, ale nie je to pravda, prasi teda riadne, pri kazdom cisteni zachodika kudol prachu. A tie gulicky lietaju kadetade ked macka hrabe. Navyse nikde na obale nie je napisane, ze je s vonou. Celkovo, ona nie je horsia ako ine, ale za mna nesplna to co tvrdi na obale.
Je kvalitná
- Spokojná
- Nic
- dobre hrudkuje, dobrá cena
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »